Atelier

Atelier

Alle juwelen worden door mij handgemaakt in mijn atelier. Hierdoor is elk juweel uniek. Ik werk enkel met sterling zilver, 14k en 18k goud en waar mogelijk Fairmined. Alle edelstenen en mineralen zijn natuurlijk, onbehandeld en afkomstig van small scale mining. 

You are supporting a one-woman’s business. 👩🏼‍🏭🙏🏼 Ik werk met een gelimiteerde voorraad, dat is beter voor het milieu en de portemonnee.

Reken op ongeveer 4 weken levertijd voor de juwelen uit de collectie. Contacteer me hier als je een vraag hebt. Het atelier is enkel open op afspraak.


Maatwerk

Edele gevoelens in edele metalen. Dat vraagt tijd en aandacht. Graag ontwerp ik samen met jou je droomjuweel. 

Afhankelijk van de gemaakte keuzes starten deze vanaf 550€. Contacteer me hier voor een afspraak. Ik neem spoedig contact met je op. 

Tijdens deze afspraak bespreken we dan samen jouw ideeën en worden maten opgenomen. Na goedkeuring van het ontwerp en budget ga ik aan de slag.

Reken voor een afgewerkt juweel rond de 9 weken vanaf het moment dat het ontwerp wordt vastgelegd. 

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten en jouw verhaal te horen.

Alle juwelen met een gravure, unieke ontwerpen, juwelen van oud goud, rouwjuwelen en juwelen met een Moms&Monkeys moedermelksteen vallen onder maatwerk en zijn niet inruilbaar.


Duurzaamheid

Het allereerste juweel dat ik midden jaren 80 als kind ooit maakte, was een paar oorbellen van okkernoten uit de boomgaard van mijn grootouders met gerecupereerde koperdraad uit een oude tv. 

En dit is eigenlijk nog steeds de basis in hoe ik werk en wie ik ben. Natuurlijke materialen gecombineerd met gerecycled en/of Fairmined edelmetaal. 

Respect voor het leven, het materiaal en voor het ambacht.

In mijn atelier maak ik alles zelf en gebruik ik enkel natuurlijke grondstoffen. Ook in de verpakking streef ik naar natuurvriendelijke respectvolle keuzes.